Ν. Παππάς: Η συγκάλυψη αποκαλύφθηκε – Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι απομονωμένη

«Ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται ενώπιον 1,5 εκατομμυρίων πολιτών που υπέγραψαν, αξιώνοντας την αλήθεια για τα Τέμπη, και του 90% της κοινωνίας, που έχει κρίνει ότι εκεί υπάρχει συγκάλυψη. Ακόμα και ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να πολιτεύεται όπως πριν. Η νέα συνθήκη έχει και μια συσπειρωμένη προοδευτική αντιπολίτευση, που δέχθηκε μια σοβαρή ένεση σοβαρότητας» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΑΥΓΗ της Κυριακής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

nikos pappas

Για πλήρη κάλυψη του Κώστα Καραμανλή κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στην ΑΥΓΗ της Κυριακής επισημαίνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επέλεξε να του προσφέρει σκληρή και απόλυτη κάλυψη, “μπαζώνοντας” περαιτέρω την αλήθεια γύρω από το έγκλημα των Τεμπών». Eπιπλέον, υπογραμμίζει ότι «η όψιμη μάχη του κατά των συμφερόντων προκαλεί θυμηδία», ενώ διατυπώνει την πεποίθηση ότι δημιουργήθηκε μια νέα πολιτική συνθήκη, καθώς «η συγκάλυψη αποκαλύφθηκε».

Ειδική αναφορά κάνει και στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, αντικρούει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί προσυνεννόησης των κομμάτων της προοδευτικής αντιπολίτευσης όσον αφορά την πρόταση δυσπιστίας, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν πρόκειται να σταματήσει «αν δεν σηκωθεί το πέπλο της συστηματικής συγκάλυψης».

Την ίδια ώρα, ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη διαρροή δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη επιχείρηση χειραγώγησης του εκλογικού σώματος.

Τέλος, μιλά για τον εκλογικό πήχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, υπογραμμίζοντας ότι «ο βήχας τού 41% άρχισε να κόβεται».