Ν. Παππάς: Η χώρα βαδίζει προς τις κάλπες

[…]

nikos pappas 0

«Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας  κλείδωσε, το πολιτικό τοπίο έχει πλέον διαμορφωθεί. Η χώρα βαδίζει προς τις κάλπες», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για ελιγμό του πρωθυπουργού, ο οποίος αφορά τις εσωκομματικές πιέσεις που δέχεται, και όχι τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, τα οποία, όπως παρατήρησε, έκαναν σαφές ότι οι κεντρικές επιλογές μπροστά στις οποίες βρισκόμαστε δεν μπορούν να γίνουν χωρίς τη λαϊκή βούληση, άρα προηγείται η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μόνος τρόπος για να βγει ο «μαγικός αριθμός» των 180 είναι οι βουλευτές να ψηφίσουν αντίθετα από τις συλλογικά διαμορφωμένες αποφάσεις των κομμάτων τους, όμως πλέον το πολιτικό τοπίο έχει διαμορφωθεί και ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Σχολιάζοντας την υπόθεση Χαϊκάλη, ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Υπάρχει μία έντονη δυσοσμία, εμείς αυτά τα γεγονότα τα βλέπουμε με απέχθεια. Δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε ότι η μία πλευρά απευθύνθηκε στις αρχές και στην εισαγγελία, ενώ η άλλη πλευρά κρυβόταν. Σημειώνω επίσης ότι εμένα, για τα δημοσιεύματα περί κουμπαράδων, με κάλεσαν εντός 24ωρου να καταθέσω».

Ακούστε το ηχητικό:

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…