Newsroom

Newsroom

Ν. Μπογιόπουλος: Ας πάει ο Άδωνις να δουλέψει καμιά βδομάδα στην οικοδομή…

Να πάει να δουλέψει για καμιά εβδομάδα στην οικοδομή συμβούλεψε τον Αδωνι Γεωργιάδη ο Νίκος Μπογιόπουλος προκαλώντας την έκρηξη του…

Να πάει να δουλέψει για καμιά εβδομάδα στην οικοδομή συμβούλεψε τον Αδωνι Γεωργιάδη ο Νίκος Μπογιόπουλος προκαλώντας την έκρηξη του υπουργού Υγείας.

O κ. Μπογιόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του στο enikos.gr ολοκλήρωνε με την επίμαχη φράση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε μέσω twitter.

«Εμείς λέμε ότι «κανονικά» ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» – υπουργός Υγείας κ.Γεωργιάδης θα έπρεπε να πάει να δουλέψει (όχι για πολύ, για καμιά βδομάδα) σε καμιά οικοδομή. Σε κανένα μεταλλουργείο. Σε καμιά ειδικότητα εναεριτών. Σε κανένα καμίνι χάλυβα. Σε κανένα ορυχείο. Σε κανένα συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων κλπ. Έτσι, για να μάθει τι θα πει δουλειά. Και αφού θα μάθαινε τι σημαίνει δουλειά, μετά θα τα λέγαμε και για το χρόνο συνταξιοδότησης”.» ανέφερε χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Με tweet του στέλνει μήνυμα ως εξής: Πείτε χαιρετίσματα του κ. Μπογιόπουλου ότι εργάζομαι από τα 17 κουβαλώντας βιβλία. Όχι εργαζόμενος για το Κόμμα…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…