Ν. Μαζιώτης: Αυτοί που με κατηγορούν είναι οι πραγματικοί εγκληματίες και τρομοκράτες

Με κείμενο απαντά ο Νίκος Μαζιώτης στον ειδικό εφέτη ανακριτή που τον καλεί σε απολογία για την επίθεση στην Τράπεζα…

Με κείμενο απαντά ο Νίκος Μαζιώτης στον ειδικό εφέτη ανακριτή που τον καλεί σε απολογία για την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος, τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι και τις απαλλοτριώσεις τραπεζών.

Ο Ν. Μαζιώτης επαναλαμβάνει ότι δεν απολογείται καθώς, όπως υποστηρίζει, «ο Επαναστατικός Αγώνας είμαστε οι κατήγοροι κι εσείς οι κατηγορούμενοι».

«Αυτοί που με κατηγορούν είναι οι πραγματικοί εγκληματίες και τρομοκράτες» αναφέρει στο κείμενό του και προειδοποιεί πως όλοι αυτοί, οι κεφαλαιοκράτες και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους, τα μέλη των κυβερνήσεων και οι βουλευτές που ψήφισαν και υποστήριξαν τις μνημονιακές συμβάσεις θα πρέπει να κάτσουν στο ειδώλιο για να δικαστούν και να απολογηθούν, κι αυτό θα γίνει μόνο αν μια Κοινωνική Επανάσταση ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς τους

Το κείμενο-απάντηση του Νίκου Μαζιώτη

Όπως έχω δηλώσει μετά την σύλληψη μου στις 16 Ιουλίου, τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται στα σκυλιά του κράτους, δηλαδή στους μπάτσους και στους δικαστές μισθοφόρους και υπηρέτες των πλουσίων και του κεφαλαίου. Ποτέ δεν απολογήθηκα όσες φορές κι αν δικάστηκα και φυλακίστηκα, γιατί στην πραγματικότητα εγώ κι η οργάνωση που ανήκω, ο Επαναστατικός Αγώνας είμαστε οι κατήγοροι κι εσείς οι κατηγορούμενοι. Αυτοί που με καταδίκασαν σε 50 χρόνια κάθειρξη, αυτοί που με επικήρυξαν με 1.000.000 ευρώ, αυτοί που με φυλάκισαν και θα με δικάσουν εκ νέου, το κάνουν για λογαριασμό των πλουσίων, του υπερεθνικού κεφαλαίου του ΔΝΤ, την ΕΕ, και της ΕΚΤ, για λογαριασμό των δανειστών και των τραπεζών που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού. Αν θέλουμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, αυτοί που με κατηγορούν είναι οι πραγματικοί εγκληματίες και τρομοκράτες. Αυτοί που ως μέλη μιας δομημένης εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται κράτος, διαπράττουν εγκλήματα κατά του λαού, διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι υπεύθυνοι για μαζικές δολοφονίες πολιτών, αφού η πολιτική της κοινωνικής γενοκτονίας και ευθανασίας που εφαρμόζουν, οδήγησε 4000 περίπου ανθρώπους στην αυτοκτονία. Είχε ως αποτέλεσμα θανάτους από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από στέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, από υποσιτισμό. Είναι υπεύθυνοι γιατί η πολιτική τους οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην φτώχεια στην εξαθλίωση και στην ταπείνωση. Είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε ή να εξαρτώνται από τα συσσίτια. Χιλιάδες άνθρωποι να είναι άστεγοι γιατί έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους λόγω χρεών και κατασχέσεων από τις τράπεζες. Το κεφάλαιο και το κράτος δολοφονεί και ληστεύει τον λαό και οι δικαστές και τα σώματα ασφαλείας είναι συνεργοί αυτών των εγκλημάτων. Γι’ αυτό λοιπόν όλοι αυτοί, οι κεφαλαιοκράτες και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους, τα μέλη των κυβερνήσεων και οι βουλευτές που ψήφισαν και υποστήριξαν τις μνημονιακές συμβάσεις θα πρέπει να κάτσουν στο ειδώλιο για να δικαστούν και να απολογηθούν, κι αυτό θα γίνει μόνο αν μια Κοινωνική Επανάσταση ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς τους. Μόνο αν ο ένοπλος λαός τους ρίξει από την εξουσία.

Πυροβολισμοί στην Πολυτεχνειούπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Πυροβολισμοί στην Πολυτεχνειούπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τον πυροβολισμό στην Πολυτεχνειούπολη - Ανθυπαστυνόμος…

«Φορολογήστε τους πλούσιους και τα υπερκέρδη» – Η ανατρεπτική πρόταση κορυφαίου Γερμανού τραπεζίτη

«Φορολογήστε τους πλούσιους και τα υπερκέρδη» – Η ανατρεπτική πρόταση κορυφαίου Γερμανού τραπεζίτη

«Οι κυβερνήσεις να υποστηρίξουν τα εισοδήματα και την κατανάλωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που…

Τατιάνα Ζωγράφου: «Είναι δυνατόν οι ίδιοι οι γονείς να περιθωριοποιούν τις καταγγελίες 400 παιδιών;»

Τατιανα Ζωγραφου

Τατιάνα Ζωγράφου: «Είναι δυνατόν οι ίδιοι οι γονείς να περιθωριοποιούν τις καταγγελίες 400 παιδιών;»

Η μουσικοπαιδαγωγός και συνθέτρια, που απολύθηκε από το Αρσάκειο ύστερα από 25 χρόνια εργασίας, μίλησε…