Newsroom

Newsroom

Ν. Ηλιόπουλος: Το καθεστώς Μητσοτάκη έχει χάσει κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση

«Η ανοικοδόμηση της κοινωνίας που αδυνατεί να βγάλει το μήνα επί Μητσοτάκη και η δημοκρατική αναγέννηση της χώρας θα είναι το έργο της προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ν. Ηλιόπουλος, στην απάντησή του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ηλιόπουλος

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου, απάντησε ο Ν. Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνοντας «Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων».

Παράλληλα, τόνισε ότι «Τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο αναδεικνύουν τον αυταρχισμό μια αδίστακτης κυβέρνησης».

Και συνέχισε: «Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έχει χάσει κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση και ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευση του.

Η ανοικοδόμηση της κοινωνίας που αδυνατεί να βγάλει το μήνα επί Μητσοτάκη και η δημοκρατική αναγέννηση της χώρας θα είναι το έργο της προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε νωρίτερα «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…