Ν. Ηλιόπουλος: 126 ακατάλληλα σπίτια οι “περιορισμένες ζημιές” του κ. Μητσοτάκη

Στον απολογισμό της πυρκαγιάς στην Πεντέλη αναφέρεται ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στον πρωθυπουργό.

ΕΚ - Φωτια Πεντελη

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία των μηχανικών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατά την αυτοψία τους στις πληγείσες περιοχές από την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη σχολιάζει σε ανάρτηση του ο  Νάσος Ηλιόπουλος. Συγκεκριμένα σε tweet αναφέρει: «Οι “περιορισμένες ζημιές” για τις οποίες ο Κ. Μητσοτάκης έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του, άφησαν πίσω 126 σπίτια επικίνδυνα ή προσωρινά ακατάλληλα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην επίσκεψη του έμεινε μακριά από τους κατοίκους και έβγαζε χαμογελαστός φωτογραφίες με τους φίλους του».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα 110 ακατάλληλα σπίτια που καταγράφηκαν την Πέμπτη, στον ίδιο κατάλογο προστέθηκαν άλλα 16 σήμερα, με τον συνολικό απολογισμό των μη κατοικήσιμων, για την ώρα, σπιτιών να φτάνει πλέον τα 126.

Παράλληλα, προσωρινά ακατάλληλοι για χρήση και επικίνδυνοι για χρήση χαρακτηρίστηκαν συνολικά, χθες και σήμερα, 6 επαγγελματικοί χώροι, 29 αποθήκες και 1 εκκλησία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι έλεγχοι από τους μηχανικούς.

Δεκάδες χώρες καλούν τη Ρωσία να αποσυρθεί από το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια

AP - Ουκρανια

Δεκάδες χώρες καλούν τη Ρωσία να αποσυρθεί από το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια

«Το γεγονός ότι σταθμεύουν στην πυρηνική εγκατάσταση μέλη του στρατιωτικού προσωπικού της Ρωσίας και όπλα…