Ν. Βέλτση για Πισπιρίγκου: «Ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού του συζύγου της» (Video)

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως εάν ο θάνατος του παιδιού αποτέλεσε μέσω χειρισμού, «τρομάζω να σκεφτώ τι αποτέλεσε η ζωή του».

5552855 2

Συγκλονίζουν αυτά που είπε η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την ψύχραιμη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν υποθέσουμε πως η κατηγορούμενη είναι όντως ένοχη, τότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα» δήλωσε η κ. Βέλτση αναφορικά με τη ψύχραιμη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης και το γεγονός πως δεν έχει καόμη ομολογήσει.

«Αν το διέπραξε το έκανε για το συμφέρον της, δηλαδή ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού, προκειμένου να μη φύγει ο άντρας της» εξήγησε η γιατρός.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως εάν ο θάνατος του παιδιού αποτέλεσε μέσω χειρισμού, «τρομάζω να σκεφτώ τι αποτέλεσε η ζωή του».

«Μην προσπαθείτε να αποδώσετε ιδιότητες ενός ανθρώπου με ενσυναίσθηση σε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην έχει καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως το ζευγάρι φαίνεται να λειτουργούσε «σα δύο παιδιά, να έχουν παιδιά» χαρακτηρίζοντας τις συμπεριφορές τους ως εφηβικές.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη η γιατρός εκτιμά πως υπό τον φόβο μη κατηγορηθεί για αμέλεια, προσπαθεί να εξιδανικεύσει την κατάσταση, πέφτει σε αντιφάσεις και προκαλεί την οργή του κόσμου.

Δείτε το βίντεο

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...