Μυτιλήνη: Προφυλακιστέοι τραυματιοφορέας και ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών που έστησαν «παραμάγαζο» στο νοσοκομείο

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι είχαν στήσει «φάμπρικα» ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον για τους ασθενείς που πρόκειται να πεθάνουν ώστε το γραφείο τελετών να αναλαμβάνει τις κηδείες.

grafeio

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν σήμερα μετά από την πολύωρη απολογία τους, ένας 51χρονος τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο και ένας 48χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι είχαν στήσει «φάμπρικα» ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον για τους ασθενείς που πρόκειται να πεθάνουν ώστε το γραφείο τελετών να αναλαμβάνει τις κηδείες.

Και οι δυο είχαν συλληφθεί την περασμένη Τρίτη 10 Οκτωβρίου, μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για – κατά περίπτωση – δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Ανάλογες κατηγορίες έχουν απαγγελθεί και σε βάρος της 47χρονης συζύγου του τραυματιοφορέα, τραυματιοφορέας και αυτή στο νοσοκομείο, η οποία απολογείται αύριο το μεσημέρι αφού διέφυγε τη σύλληψη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…