Μυτιλήνη ασέλγεια: Πλήρης έλλειψη ενσυναίσθησης από τον 53χρονο αστυνομικό-Πόζαρε σαν να είναι σε διακοπές

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη μαθήτρια στη Μυτιλήνη.

astinomikos12

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του αστυνομικού που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά. Αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Ασφάλεια, μόνο για άνθρωπο που έχει μετανοήσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε μέσω του δικηγόρου που του ορίστηκε από την Αθήνα (καθώς ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του), ανέφερε ότι θα υποστεί τις συνέπειες από το λάθος που έκανε.

Με έλλειψη ενσυναίσθησης , φωτογραφήθηκε λες και θα ανέβασε story στα social από διακοπές, η και λόγω της ενασχόλησης του με το βόλει, ότι πήρε μεταγραφή σε ομάδα. Και όλα αυτά την ώρα που οι γονείς της 14χρονης όσο και η ίδια η ανήλικη βιώνουν ένα πραγματικό μαρτύριο.

Προκλητική  η δήλωση του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης ,  μιλώντας στα Νέα της Λέσβου αν και αναγνώρισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, έσπευσε να διευκρινίσει δίνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής ότι δεν τελέστηκε βιασμός και ότι έγινε για το οποίο κατηγορείται ο πελάτης του έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. Όπως είπε στα Νέα της Λέσβου ο δικηγόρος «μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα λοιπόν να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου. Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» είπε ο δικηγόρος

Ο κ. Μαυροειδής επανέλαβε αρκετές φορές ότι αυτή η τοποθέτηση του δεν συνιστά αποποίηση ευθυνών για ότι έγινε αλλά οφείλει ως δικηγόρος να θέσει – πως είπε – τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση. Όπως τόνισε «θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει» είπε καταλήγοντας ο κ. Μαυροειδής

«Το χει κάνει και σε άλλα κορίτσια»

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 14χρονης υπογράμμισε: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…