Μυστήριο στη Λάρισα: Νεκρός 59χρονος σε επεισοδιακή καταδίωξη με πρόσφυγες

Ο 59χρονος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο κορμί του

Λάρισα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα αποβιβάστηκαν συνολικά 37 πρόσφυγες, με την υπόθεση να είναι ιδιαίτερα περίεργη και έναν 59χρονο άνδρα να είναι νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το onlarissa.gr, στην βάρκα επέβαιναν συνολικά 37 άτομα, μεταξύ αυτών και γυναικόπαιδα, ενώ αφέθηκαν πιθανότατα από διακινητές στην Ακτή Παπακώστα μετά τον Αγιόκαμπο προς Κεραμίδι.

Οι 30 από αυτούς με μέριμνα του Λιμεναρχείου και της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να ακολουθήσουν οι δέουσες διαδικασίες από το Τμήμα Αλλοδαπών.

Άλλοι επτά εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε βανάκι που καταδιώχτηκε από τις αρχές κοντά στη Λάρισα, εκ των οποίων ένας 59χρονος νεκρός, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου.

Ο 59χρονος είχε τις αισθήσεις του κατά τον εντοπισμό του μέσα στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, ενώ εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο κορμί του, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο οδηγός του βαν εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται.

*Φώτο αρχείου