Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Καταγραφή 21

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον θάνατο του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης και CEO του ομίλου Tengelmann και δισεκατομμυριούχος.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός εκείνη τη χρονιά είχε εξαφανιστεί στις Άλπεις και μετά από 6 μέρες ερευνών δεν βρέθηκε ποτέ. Μετέπειτα έγιναν δικαστήρια και έτσι το 2021 θεωρήθηκε νεκρός, με τους πάντες να πιστεύουν ότι αυτή ήταν η κατάληξη του.

Τα πάντα όμως φαίνεται πως ανατράπηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Εισαγγελία στην Κολονία έδωσε εντολή να εξεταστούν τα όσα είπε ο αδερφός του στο δικαστήριο το 2021, ότι δηλαδή δεν είχε επαφή με τον αδερφό του, πιστεύοντας ότι αυτοί δεν ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν το γεγονός ότι δημοσιογράφοι του καναλιού RTL έκαναν μια καταγγελία κατά την οποία η ερευνήτρια δημοσιογράφος  Λιβ Βον Μπότιχερ ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν εικόνες που δείχνουν τον Χάουμπ το 2021 στη Ρωσία, οι οποίες σύμφωνα με το περιοδικό Stern ο άνδρας που δείχνουν έχει 90% ομοιότητα με τον δισεκατομμυριούχο.

Λέγεται επίσης ότι ζει εκεί με την ερωμένη του κρυφά απ’ όλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Γιώργος Τσελίκας: Το ανεξήγητο σόου στον αέρα του ΣΚΑΪ – Ούρλιαζε και κυλιόταν στα χόρτα (video)