Newsroom

Newsroom

Μυστήριο βίντεο με άγνωστο αντικείμενο στον Κορινθιακό ουρανό

Μεταφυσικές ανησυχίες στο Πρωινό του ANT1 - Σε αναστάτωση η τοπική κοινωνία.

image 2

Μεταφυσικές ανησυχίες στο Πρωινό του ANT1 – Την περιέργεια και τη φαντασία αρκετών φέρεται να «άναψε» το βράδυ της Δευτέρας, ένα άγνωστο αντικείμενο που, όπως αναφέρθηκε, έκανε την εμφάνισή του στην στον Κορινθιακό ουρανό – Τι περιγράφει κάτοικος από τα Ίσθμια Κορινθίας.

Όπως περιγράφει ένας κάτοικος από τα Ίσθμια, που είδε το παράξενο αντικείμενο στο Πρωινό, «Χθες το βράδυ, αλλά και εδώ και μήνες σε τακτά χρονικά διαστήματα, αυτό το άγνωστο αντικείμενο ίπταται στα 500 περίπου πόδια εδώ στον Κορινθιακό ουρανό, αν κάποιος γυρίσει στη θάλασσα εδώ του Κορινθιακού προς τον ανατολικό κόλπο είναι σίγουρο ότι θα το δει κυρίως με ξαστεριά, είναι σταθερό, έχει το σχήμα ενός μικρού αεροσκάφους, και κινείται περιστροφικά γύρω από τον άξονά του και εκπέμπει ένα άσπρο φως».

«Είδα το ρεπορτάζ το χθεσινό, και το συνέδεσα με τη μαρτυρία του άλλου ανθρώπου από την Επίδαυρο», σχολιάζει ο κύριος Τάσος, ο οποίος είναι και εκείνος που κατέγραψε το άγνωστο αντικείμενο.

Σε ερώτηση του Λιάνγκα, εάν το αντικείμενο βγάζει ήχους, απαντάει: «Δεν βγάζει ήχους» και προσθέτει μεταξύ άλλων πως «πετάει σε σταθερό ύψος».

Δείτε το βίντεο

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…