Newsroom

Newsroom

Μυστηριώδης θάνατος μοντέλου μετά από πάρτι με swingers – Οι τελευταίες του στιγμές (video)

Λύση στο μυστηριώδη θάνατο της18χρονης, Ivana Smit, από την Ολλανδία η οποία βρέθηκε νεκρή στις 7 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου μετά από πτώση από τον έκτο όροφο προσπαθούν να βρουν οι αρχές της χώρας μέσα από κάμερες ασφαλείας.

5a7dd79b1dc524a8208b46de

Η κοπέλα που ήταν και μοντέλο βρέθηκε νεκρή μετά από ένα πάρτι με swingers σε ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισία.

Αν και η τοπική αστυνομία έκανε λόγο για ατύχημα, υπάρχουν στοιχεία που κάνουν την οικογένεια να πιστεύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα φαίνεται ο Αμερικανός Alexander Johnson να κρατάει το μοντέλο στα χέρια του έξω από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και λίγα μέτρα πιο πίσω να τους ακολουθεί η σύζυγός του. Όλοι τους κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο του παντρεμένου ζευγαριού στον 20ο όροφο του ξενοδοχείου, και λίγες ώρες αργότερα η 18χρονη βρέθηκε νεκρή έπειτα από πτώση, σε οροφή του έκτου ορόφου.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η 18χρονη έπεσε από τον 20ο όροφο γύρω στις 10 το πρωί ενώ λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7:30 είχε βγει selfie με την σύζυγο του Johnson.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 15:00 το μεσημέρι.

Στο αίμα του μοντέλου ανιχνεύθηκε αλκοόλ και έκσταση ενώ στη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε Ολλανδός παθολόγος εντοπίστηκε και κοκαΐνη. Παράλληλα, η Telegraaf επικαλούμενη την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση τονίζει ότι στα χέρια της νεαρής υπήρχαν μώλωπες.

Πλέον, ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που διεξήγαγαν τις έρευνες οι τοπικές αρχές.

Από την πλευρά του ο 45χρονος Αμερικανός εκατομμυριούχος υποστηρίζει ότι από 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι κοιμόταν, και η 30χρονη σύζυγός του αναφέρει ότι είχε πάει την τετράχρονη κόρη τους στο σχολείο. 


Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…