"Μύλος" η Εθνική Βελγίου λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα – Ανακοίνωσε το "τέλος" ο Ναϊνγκολάν

Λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Βέλγιο (3 Σεπτεμβρίου) στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσία, και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση.

59a15d3b1dc524be468b472f

Τούτο, όχι για λόγους αγωνιστικούς αλλά κυρίως για εξωαγωνιστικούς αφού έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Μαρτίνεθ αποφάσισε ν’ αφήσει τον Ναϊνγκολάν εκτός αποστολής για τα παιχνίδια του Βελγίου κόντρα στο Γιβραλτάρ και αμέσως μετά κόντρα στην Ελλάδα.

Ο βέλγος μέσος εκνευρίστηκε και όχι απλώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του αλλά «κάρφωσε» και τον Γιούρι Τίλεμανς τον οποίο ο προπονητής του επέλεξε. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Het Nieuwsblad, ο άσσος της Ρόμα, σημείωσε: «σταματώ. Όλο αυτό δεν έχει νόημα. Ο Μαρτίνεθ καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς, παγκίτη της Μονακό, και όχι εμένα που έπαιξα πέρυσι 53 παιχνίδια σε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Έλεγε πως οι παίκτες που καλεί πρέπει να αγωνίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα αλλά ο Βίτσελ παίζει στην Κίνα και εντελώς ξαφνικά δεν έχει σημασία που παίζεις».

«Από σήμερα, για ‘μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα» συνέχισε ο Ναϊνγκολάν για να προσθέσει με νόημα ότι «ο ομοσπονδιακός τεχνικός με ενημέρωσε πως δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα μόλις μία ώρα πριν την ανακοινώσει. Είπε ότι τον Ιούνιο, στα άλλα ματς των προκριματικών, του φαινόταν πως δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος με το Βέλγιο. Όταν άκουσα εκείνη τη φράση ήμουν έτοιμος να εκραγώ».

«Όσο για την καθυστέρηση με την οποία υποτίθεται ότι εμφανίστηκα στη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Εσθονία, σε εμένα δεν είχε πει τίποτα αφού είχα αργήσει το πολύ ένα λεπτό. Περίμενα για 37 δευτερόλεπτα το ασανσέρ και έφτασα αργά αλλά συμβαίνει σε άλλους» κατέληξε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα έγραψε πάντως στο twitter του ότι «εάν υπάρχει κάτι επίσημο θα το ακούσετε από μένα… είμαι απογοητευμένος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα», αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην Εθνική Βελγίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μέσος της Ρόμα δεν θα ενισχύσει τους «κόκκινους διαβόλους» κόντρα στην Ελλάδα.

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…