Newsroom

Newsroom

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις

mykonos

Πασίγνωστος επιχειρηματίας των Αθηνών συνελήφθη στη Μύκονο με την κατηγορία ότι διοργάνωσε παράνομα πάρτι στην περιοχή «Φανάρι» Μυκόνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας στο πάρτι θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες.

Το πάρτι έγινε γνωστό μέσω του instagram του πασίγνωστου επιχειρηματία ενώ την ημέρα που ήταν να διοργανωθεί δίνονταν λεπτομέρειες από το προφίλ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση. Μάλιστα νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 20.00) οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν συντεταγμένες για τη βίλα στη Μύκονο που θα γινόταν το πάρτι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που θα διοργάνωναν και θα συμμετείχαν στο πάρτι.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον γνωστό επιχειρηματία που φέρεται ως διοργανωτής, σε 8 εργαζομένους στον χώρο, όπως και στην προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο δωμάτιο διαμονής του επιχειρηματία εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και το ποσό των 5.000 ευρώ.

Επίσης, κατά την έρευνα στη βίλα βρέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…