Newsroom

Newsroom

Μύδροι Πολάκη κατά Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες!

Σκληρά πυρά από Πολάκη - «Προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες»

5397861

Μύδρους εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς τον Σωτήρη Τσιόδρα με αφορμή τα όσα υποστήριξε χθες ο καθηγητής σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Αναφερόμενος στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας εξαπολύει επίθεση λέγοντας πως: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες»

Μέσω από την ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει λέγοντας: «Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα είχαν γλιτώσει οι μισοί από τους 15.500 χιλιάδες που χάσαμε! Αυτό το ξέρεις καλά!», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη: 

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξερεις καλά ! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να ‘μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…