Μύδροι Κραουνάκη για την κεντροαριστερά: «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης» (video)

Για τις πολιτικές εξελίξεις στην κεντροαριστερά μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης

Κραουνάκης 1388x864 1

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή Τώρα μαζί και σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας στο OPEN, είπε αρχικά ότι «δεν έχω καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Ούτε να τους ξαναδώ. Κανέναν. Ήταν όλοι ανεξαιρέτως χαμηλότεροι των περιστάσεων, μαγαζάκια. Δεν συμμετέχω στα μαγαζάκια. Με κάποιους ανθρώπους είμαστε φίλοι, τη φιλία την σέβομαι. Δεν θα βγω στη… ρούγα να κράξω. Θα τα πω κατ΄ ιδίαν».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υποστήριξε ότι «η λέξη Κεντροαριστερά είναι όπως όταν πας στον ράφτη και σου λέει από ποια μεριά θα βάλουμε την «οικογένεια». Αν την βάλεις στη μέση σε κόβει ο καβάλος. Θα πας ή από τη μία μεριά ή από την άλλη».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εγώ είμαι παιδί της Αριστεράς καθαρά. Ο μπαμπάς μου ήταν λίγο Κέντρο. Η τελευταία μας ελπίδα ήταν ο Αλέξης (σ.σ. Τσίπρας). Ο Κασσελάκης μου είναι συμπαθέστατος και μιλάμε. Αλλά δεν ακούνε».

«Τον καημένο, τον μεροκαματιάρη τον άνθρωπο κανείς δεν τον λαμβάνει υπόψη του» σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη δύσκολη καθημερινότητα και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να κινητοποιηθεί η κοινωνία».

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «αυτό το κόμμα θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, από τον φλοιό, αν ήταν σοβαρόΒγήκαν όλα τα φαντάσματα που έχουν φάει τον… άπακο. Οι 7 του ΠΑΣΟΚ είναι η παλιά ταινία «και οι 7 ήταν γαϊδάρες».

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη χωρίς να τον κατονομάζει είπε ότι «η Κρήτη – επειδή είμαι Κρητικός – έπρεπε αυτή τη στιγμή να τού απαγορεύσει για πάντα την είσοδο στο νησί. Να μην του επιτρέψει να ξαναπατήσει το πόδι του. Οι κοινωνίες των ανθρώπων, τα σπίτια θα σηκώσουν ξανά τον καημό… Όλοι κοιτούν το καρεκλάκι τους και τον μισθό τους».

Ειδήσεις σήμερα: 

Βρήκαν και το σκούτερ της εκτέλεσης στο Ψυχικό

Καβάλα: 53χρονος σε αμόκ μαχαίρωσε δύο άνδρες σε κατάστημα

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Οργή στην Χαλκίδα για τον ασυνείδητο που μετέφερε παιδί στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου! (video)

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

5650405

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

Χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα καλοκαίρι με θερμοκρασίες ρεκόρ