«Μπράβοι του Μαρινάκη ήθελαν να εμπλέξω τον Τσίπρα με την εισαγγελέα Τζίβα και να ακυρώσουν το πόρισμα του Noor1»

Σοβαρότατες καταγγελίες που πρέπει να διερευνηθούν εξαπέλυσε ο Πάρις Κουρτζίδης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και των «μπράβων» του οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί ως οι άνθρωποι που τον άρπαξαν μέρα μεσημέρι από το Χίλτον.

noor1

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, έναν χρόνο ακριβώς μετά την αρπαγή του από το Χίλτον, κατήγγειλε πως ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο με τον Αντώνη Πίκουλα, τότε εκδότη του στην Αξία, ένας εκ των «μπράβων» του Μαρινάκη, πήρε τηλέφωνο τον εφοπλιστή.

«Το επικίνδυνο για την ίδια την Δημοκρατία είναι πως μου ζητούσαν στο νέο άρθρο μου, αυτό που ήθελαν να αναρτήσω σύμφωνα με τις εντολές του Μαρινάκη, ήταν να εμπλέκω τον ίδιον τον πρωθυπουργό της χώρας και τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, με την Εισαγγελέα Τζίβα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάρις Κουρτζίδης επισημαίνοντας πως απώτερος στόχος τους ήταν να δείξουν με το «κατά υπαγόρευση νέο δημοσίευμα» πολιτική διασύνδεση του Μεγάρου Μαξίμου με την εισαγγελέα Τζίβα, προκειμένου να ακυρώσουν την ουσία της δίωξης του για την υπόθεση του Noor1.

«Οι μπράβοι ήρθαν καταρχήν δια της βίας να αποσπάσουν τις πηγές μου. Μιλούσε ο Μπουρνάζος με τον Μαρινάκη στο κινητό και τον ρωτούσε τι σου λέει, ποιες είναι οι πηγές του; Να μην τον αφήσετε αν δεν σας πει τις πηγές του!», είπε επίσης.

Δείτε το α’ μέρος της συνέντευξης του Πάρι Κουρτζίδη:

Δείτε το β΄μέρος

Πηγή: documentonews.gr  

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…