Newsroom

Newsroom

Μπράβο στον Γιώργο Περρή: «Είμαι gay, ανακουφισμένος και περήφανος»

«Δεν θέλω να με ανέχεσαι. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι»

Screenshot 6 4

Ο  Γιώργος Περρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο people.com αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος και με μεγάλη σιγουριά δήλωσε περήφανος και ανακουφισμένος, συντρίβοντας κάθε φόβο και κάθε είδους ρατσισμό.

«Ποτέ δεν έκρυψα τη ζωή μου. Πάντα ζούσα όπως ήθελα, απλώς δεν είχα το θάρρος να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια. Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό», σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια περιγράφοντας τη στάση του κοινωνικού περίγυρου, μίλησε έξω από τα δόντια σχολιάζοντας:

«Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα γιατί, τότε, όταν ήσουν παιδί στη δεκαετία του ’80 ή του ’90, πίστευες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με σένα. Τότε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πάντα λέξεις όπως «ανεκτικός» ή «ανοιχτόμυαλος» και πάντα μισούσα αυτούς τους όρους γιατί νομίζω ότι κρύβουν μια περιφρόνηση.

Υπάρχει περιφρόνηση σε αυτό. Δεν θέλω να με ανέχεσαι. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορούσες να δεις την κανονικότητα μιας γκέι σχέσης».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…