Μπράβο αγόρι μου!!!

«Η χλευαστική ανάρτηση του υιού Μητσοτάκη πέτυχε να προστεθεί μία ακόμα συμμετοχή στην εκδήλωση της Τρίτης. Η δική μου.»

4000097

Διάβασα στον τύπο την ανάρτηση του υιού Μητσοτάκη για την συναυλία Ειρήνης της Τρίτης 29-3-22. Ο μικρός Κωνσταντίνος έγραψε:

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε»

Δεν είχα σκοπό να πάρω μέρος στη συναυλία παρά το γεγονός ότι επικροτώ κάθε κίνηση, εκδήλωση, δραστηριότητα, πρωτοβουλία που υπερασπίζεται την Ειρήνη και καταδικάζει κάθε πόλεμο απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η χλευαστική ανάρτηση του υιού Μητσοτάκη πέτυχε να προστεθεί μία ακόμα συμμετοχή στην εκδήλωση της Τρίτης. Η δική μου. Μπορεί αντικειμενικά να μην έχει σημασία μια τέτοια συμμετοχή. Έχει όμως μεγάλη σημασία για μένα. Διότι η δημόσια συμπεριφορά ενός νεανία δείχνει τον πολιτισμό και την αγωγή που πήρε από το σπίτι του. Σ’ αυτό το “κατασκεύασμα” θέλω να αντιπαρατεθεί η δική μου παρουσία στη Συναυλία Ειρήνης. Η αυθάδεια ενός κακομαθημένου γόνου απ’ τη μια και τα άσπρα μαλλιά ενός υπερήλικα απ’ την άλλη…

Γι’ αυτό και μόνο του χρωστάω ένα “εύγε”.

Μπράβο αγόρι μου, τα κατάφερες!!!

 ΥΓ: Φιλική συμβουλή προς ΚΜ. Περιόρισε το περικαλλές σπορ δημόσια… δεν το επιτρέπει ούτε η εκκλησία…
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…