Newsroom

Newsroom

Μπράβο Άδωνι… ο πιο αντιδημοφιλής υπουργός με διαφορά

«Πρωταθλητής» στις αρνητικές γνώμες ο Άδωνις

5c63ab03825e637ff56b8332

Η χθεσινή δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open έκρυβε αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις για την κυβέρνηση. Μεγάλη δυσαρέσκεια για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, τα θέματα ασφάλειας και εγκληματικότητας και τον νόμο Χατζηδάκη.

Για παράδειγμα, στο κρίσιμο ερώτημα αν στην καθημερινότητα «αισθάνεστε περισσότερο το ίδιο ή λιγότερο ασφαλείς, απ’ ό,τι πριν τρία χρόνια»,σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες απάντησαν «λιγότερο».

342806g 22

Και αν η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποτέλεσε «αγκάθι» για τη fake εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει το επιτελείο Μητσοτάκη, για τον Άδωνι αποτέλεσε πραγματικό… «ράπισμα».

Σε ερώτηση για τη δημοφιλία των υπουργών, ο Άδωνις «χτύπησε» χαλαρή πρωτιά στις αρνητικές γνώμες με ποσοστό 56%.

Κατάφερε να αφήσει πίσω ακόμα και υπουργούς που σε αυτή τη φάση βρίσκονται στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής. Σχεδόν 10 μονάδες διαφορά «έριξε» στους ταλαιπωρημένους Χατζιδάκη και Χρυσοχοϊδη.

ypourgoi.png

Το μόνο που μπορεί κάπως να ανακουφίσει τον υπουργό Ανάπτυξης είναι πως συνολικά οι υπουργοί της πιο «επιτυχημένης και δημοφιλούς» κυβέρνησης, σημείωσαν εντυπωσιακά αρνητικά σκορ. Ή αν το δούμε διαφορετικά, τουλάχιστον ο Άδωνις μπορεί να καυχηθεί πλέον πως κάπου είναι πρώτος και ασυναγώνιστος.