Newsroom

Newsroom

«Μπραβιλίκια» στον ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί βίντεο που αποτυπώνει τη συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι στον ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο ο οποίος πετά κυριολεκτικά με τις κλωτσιές έξω από το κτίριο πολίτη που πήγε για να διεκπεραιώσει υπόθεσή του χωρίς όμως να έχει κλείσει ραντεβού. 

deddie sekiouritas hrakleio

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κτίριο του ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου στο Τσαλικάκι το πρωί της Πέμπτης και καταγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου άλλου πολίτη που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη βιαιοπραγία.  

 

Για το περιστατικό την Παρασκευή ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά του σεκιουριτά ενώ ήδη έχει κληθεί για εξηγήσεις η εταιρία που έχει αναλάβει τη φύλαξη του συγκεκριμένου χώρου. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Με αφορμή διαπληκτισμό που σημειώθηκε χθες μεταξύ υπαλλήλου συνεργαζόμενης εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στο πρακτορείο της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης και πολίτη, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών του ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Για τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών που απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη – όπως για παράδειγμα υπηρεσίες που η παροχή τους προϋποθέτει ταυτοποίηση ή/και την υπογραφή σύμβασης σύνδεσης – ο ΔΕΔΔΗΕ δέχεται το κοινό μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στα υποκαταστήματα των περιοχών του πανελλαδικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν στο πρακτορείο του Ηρακλείου, ενώ διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη».
 

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός