ΚΚ

Καλλιόπη Κούγια

Μπουρνούς στο Documentonews.gr για τις επιθέσεις εναντίον του: «Παλιά συνταγή της ΝΔ, με όπλο τους πατριδοκάπηλους»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες ώρες δέχεται χυδαία επίθεση τόσο από την Νέα Δημοκρατία όσο και από ακροδεξιά τρολ στο twitter, τα οποία τον στοχοποιούν, εκτοξεύουν απειλές, ζητούν κρεμάλες, μιλούν για προδοσία, και δίνουν στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

121236 1

«Η Νέα Δημοκρατία καταφεύγει σε μια παλιά συνταγή: τον ακροδεξιό λαϊκισμό και την πατριδοκαπηλία» αναφέρει σε δηλώσεις του στο Documentonews.gr, ο Γιάννης Μπουρνούς. Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει μεταξύ άλλων πως οι απειλές κατά της ζωής του δεν θα μείνουν αναπάντητες καθώς θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες ώρες δέχεται χυδαία επίθεση τόσο από την Νέα Δημοκρατία όσο και από ακροδεξιά τρολ στο twitter, τα οποία τον στοχοποιούν, εκτοξεύουν απειλές, ζητούν κρεμάλες, μιλούν για προδοσία, και δίνουν στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του στην παρέμβασή του στην επιτροπή της Βουλής για την εν κρυπτώ αποστολή όπλων στην Ουκρανία από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποστρατικοποιώντας έτσι τα νησιά.

«Έχει ξεκινήσει μία εμετική εκστρατεία το twitter, από εκατοντάδες ανώνυμους λογαριασμούς πολλά από τα οποία έχουν ημερομηνία δημιουργίας τον Μάιο του 2022, οι οποίοι απειλούν και βασίζονται στον ισχυρισμό ότι εγώ έδωσα θέσεις του στρατού στη Λέσβο. Δεν υπάρχει πιο συκοφαντικό πράγμα όταν έχω δημοσιοποιήσει το βίντεο της ομιλίας μου, ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο και δέχομαι απειλές κατά της ζωής, διευθύνσεις των γραφείων μου τα τηλέφωνα των γραφείων μου, ολόκληρα αφιερώματα στη γυναίκα μου» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς για την χυδαία επίθεση που δέχεται.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και του Τάσου Γαϊτάνη, όπου νωρίτερα τον κατηγόρησε πως «αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα που αφορούν την Εθνική Άμυνα της χώρας» ανέφερε ότι «η νέα δημοκρατία καταφεύγει σε μία παλιά συνταγή βλέποντας ότι στο οικονομικό και κοινωνικό μέτωπο κατρακυλάει μη μπορώντας να συγκρατήσει τις διαρροές της, βρίσκοντας ως τελευταίο καταφύγιο ενόψει πρόωρων εκλογών, τον ακροδεξιό λαϊκισμό και την πατριδοκαπηλία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά έχει ζητήσει να τοποθετηθεί ο κύριος Μητσοτάκης επί των επικίνδυνων λεγομένων του υπουργού του», τόνισε στο Documentonews.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας παράλληλα πως «είναι πρωτάκουστο πολιτικός προϊστάμενος της χώρας να χαρακτηρίζει διάτρητο το στράτευμα και σήμερα να παραμένει στη θέση του».

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Μπουρνούς καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί για την επίθεση που δέχεται που όπως αναφέρει τον χαρακτηρίζουν προδότη και απειλούν τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας. «Αν δεν απαντήσει είναι ο αυτουργός και θα ευθύνεται για οτιδήποτε συμβεί» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, o αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες και ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, σημειώνοντας πως «είναι ακριβώς πάνω στην ίδια συνταγή». «Μπορεί ο κύριος Αποστολόπουλος να μην προέρχεται από τον πολιτικό προσωπικό, είναι όμως ένας άνθρωπος που έχει τολμήσει να αρθρώσει λόγο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Και το χειρότερο είναι ότι οι ισχυρισμοί του έρχονται με τον χειρότερο τρόπο να επιβεβαιωθούν από το γεγονός ότι πλέον η Ελλάδα διερευνάται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή για τα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο. Και από το γεγονός ότι ο επικεφαλής της Frontex, ο κύριος Λεζερί που τον βράβευε τον Φεβρουάριο ο κύριος Μηταράκης παραιτήθηκε ντροπιαστικά υπό το βάρος των κατηγοριών ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την Frontex.» σημειώνει και συνεχίζει «Είδατε τι έγινε και με την υπόθεση Αποστολόπουλου. Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας για να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα από την κοινωνική και οικονομική ατζέντα που κατατρώει τη Νέα Δημοκρατία, θυμήθηκε δήλωση του κυρίου Αποστολόπουλου πριν από ένα μήνα. Και την επαναφέρει τώρα στο προσκήνιο γιατί είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων είναι να το γυρίσουν στον ακροδεξιό λαϊκισμό και σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα στην πατριδοκαπηλία.»

Σημεία της παρέμβασής του Γιάννη Μπουρνού στην επιτροπή της Βουλής:

FU042KWXwAMBEdg

FU0439oWIAABMIA

 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…