"Μπουρλότο" Μεϊμαράκη στη ΝΔ – "Τζάμπα μαγκιά το όχι στα μέτρα"

Αιχμές για την ηγεσία της ΝΔ άφησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή. Ερωτηθείς συγκεκριμένα σχετικά με το «όχι» που η ΝΔ πρόκειται να πει στο σύνολο των μέτρων που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση, ο κ. Μεϊμαράκης το χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιά».

58b824fd1dc5240b3c8b46c6

Κατά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το «όχι» της ΝΔ αποτελεί στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να περάσει τα μέτρα. Εξάλλου, όπως υπενθύμισε, όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία. «Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ πήρε παράλληλα αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκης και για τη διακοπή κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης. Πάντως ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…