Μπουρδούμης για Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης αντέδρασε στη σημερινή συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη μέσω Instagram. 

NewsRoom 19/02/2021 | 19:44

Οι δηλώσεις για βασανισμένους καλλιτέχνες και η προτροπή του Μαρκουλάκη να μην γίνονται τοποθετήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ήταν αυτές που πυροδότησαν το ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού.

«Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δεν γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

Ανάγει ο Κων. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις. Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία.

Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κων. Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, το πρωί της Παρασκευής (19/2) στο Mega.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη