Newsroom

Newsroom

Ραντεβού για «μπουνιές» στην trap σκηνή: Snik και Light σε αγώνα πυγμαχίας για να λύσουν τις διαφορές τους

Μετά το ραντεβού στο δρόμο που είχαν κανονίσει μεταξύ τους για να λύσουν τις διαφορές τους, τώρα θα φορέσουν γάντια πυγμαχίας και θα ανέβουν στο ρινγκ 

My project 2

Να λύσουν τις διαφορές του φορώντας γάντια του μποξ αποφάσισαν οι γνωστοί τράπερ Light και Snik μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν μέσα instagram stories.

Σύμφωνα με το ufight.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες μέσα από τον Σύλλογο Επαγγελματικής Πυγμαχίας,  ο Snik συμφώνησε και αυτός με την πρόταση του Γιώργου Στεφανόπουλου για επαγγελματικό ματς πυγμαχίας με τον Light. 

Το χρονικό που οδήγησε στα γάντια του μποξ

Το ραντεβού με γάντια του μποξ προέκυψε αφότου είχαν ήδη κανονίσει οι να λύσουν τις διαφορές τους στον δρόμο. Σύμφωνα όμως με τον Snik, ο Light πήγε με 15 άτομα ενώ ο Snik ήταν μόνος του. 

Δείτε τα instagram stories εδώ

Έπειτα, αφού αντάλλαξαν διάφορα βωμολοχίες μέσω Instagram Stories, ο Snik δήλωσε ότι: «Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό». 

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…