Newsroom

Newsroom

"Μποϊκοτάζ" της Λίβερπουλ στη SUN με αποκλεισμό από όλες τις εγκαταστάσεις

Σε αποκλεισμό των εκπροσώπων της εφημερίδας SUN από όλες τις εγκαταστάσεις της προχώρησε η Λίβερπουλ, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν εκδηλώσει κατά το παρελθόν την προτροπή για μποϊκοτάζ εναντίον του συγκεκριμένου Μέσου. Η κόντρα μεταξύ ομάδας και εφημερίδας κρατά χρόνια, συγκεκριμένα από την τραγωδία του Χίλσμπορο.

589df1201dc5249c478b45b0

Δεν μιλάω πλέον με τη «Sun». Δεν είναι γιατί ανήκω στη Λίβερπουλ, ή γιατί αναμένεται να συμβούν κάποια πράγματα μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Μην το πάρετε προσωπικά, όμως ακόμα για τη «Sun» δεν δουλεύετε; Έτσι έχουν τα πράγματα. Μπορείτε να ακούσετε και να γράψετε ό,τι θέλετε» ήταν η απάντηση – προαναγγελία του Γιούργκεν Κλοπ για το τι θα ισχύσει από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, ιθύνοντες της ομάδας μίλησαν με τους αντίστοιχους της καμπάνιας “Total eclipse of the Sun” (μετάφραση: «Ολική έκλειψη του Ήλιου»), με αποτέλεσμα ο σύλλογος να πάρει την απόφαση απαγόρευσης των δημοσιογράφων του συγκεκριμένου έντυπου μέσου. 

«Εκτός από τις συζητήσεις που κάναμε με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι δημοσιογράφοι της «Sun» δεν θα απολαμβάνουν πλέον το προνόμιο της πρόσβασης σε καμία από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου» ανακοίνωσε στο Twitter η ομάδα “Total eclipse of the Sun”.

Η κόντρα Λίβερπουλ-Sun κρατά από το 1989 και την τραγωδία του Χίλσμπορο, όταν και το Μέσο υπέδειξε ως βασικούς υπαίτιους για τους 96 νεκρούς στο «πέταλο» του γηπέδου της Σέφιλντ Γουένσντεϊ τους οπαδούς των «κόκκινων», τους οποίους και κατηγόρησε επίσης για «πλιάτσικο» στα θύματα και βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις αστυνομικές αρχές.

Η απόφαση των Αγγλικών Δικαστηρίων επιρρίπτει την πλήρη ευθύνη στην αστυνομία που επέτρεψε την υπεράριθμη προσέλευση θεατών στο σημείο εκείνο του γηπέδου, εκθέτοντας τη Sun 27 χρόνια αργότερα και πυροδοτώντας το μένος των όσων απαρτίζουν τη Λίβερπουλ κατά της εφημερίδας. 

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο:


Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…