Μπογιόπουλος: Τα τέσσερα σύμβολα που εκθέτουν το Τάγμα Αζόφ – Ποια η σχέση με την Ελλάδα

Η ναζιστική «Λυκοπαγίδα» εμφανίστηκε στην Ελλάδα στο Δίστομο, την επανέφερε η Χρυσή Αυγή και χθες την έβαλαν στην ελληνική Βουλή τα τάγματα Αζόφ και ο πρόεδρος Ζελένσκι, υπό τα θερμά χειροκροτήματα της κυβέρνησης

Screenshot 2022 04 08 180116

Τα τέσσερα σύμβολα που δείχνουν τη σχέση του διαβόητου Τάγματος Αζόφ με τις πιο βάρβαρες εκφάνσεις του ναζισμού φέρνει στην επιφάνεια ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook, εξηγώντας παράλληλα τη σχέση αυτών των συμβόλων με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του που φέρει τον τίτλο «αυτούς έφεραν, αυτούς χειροκρότησαν», ο Νίκος  Μπογιόπουλος παραθέτει το σύμβολο του τάγματος Αζόφ που δεν είναι άλλο από το διαβόητο ναζιστικό Wolfsangel, δηλαδή τη «Λυκοπαγίδα».

Στις επόμενες δύο φωτογραφίες παρουσιάζει το ίδιο σύμβολο όπως αυτό χρησιμοποιούνταν από την 4η Θωρακισμένη Μεραρχία των SS. Πρόκειται για τη μεραρχία που διέπραξε στην Ελλάδα Ολοκαυτώματα και σφαγές, όπως στο Δίστομο.

Η σύνδεση του αποκρουστικού αυτού συμβόλου με την Ελλάδα δε σταματάει όμως εκεί, αφού στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος παρουσιάζει το ίδιο σύμβολο, όπως αυτό εμφανιζόταν στα εγχειρίδια της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, φυσικά στα χρόνια που προηγήθηκαν της προσπάθειάς της να κρύψει τη ναζιστική της φύση, ώστε να γίνει πιο αρεστή.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου έχει ως εξής: 

Αυτό είναι το έμβλημα των Αζοφ (Wolfsangel/Λυκοπαγίδα).

277812481 10159670162208965 8405798030095002594 n

– Αυτό (φωτό 2) είναι το ίδιο έμβλημα που έφεραν οι μονάδες της 4ης Θωρακισμένης Μεραρχίας των SS που διέπραξε στην Ελλάδα Ολοκαυτώματα και σφαγές, όπως στο Δίστομο (αναλυτικά από ΕφΣυν – εδω).

emvlima ss nazi

– Αυτό το ίδιο έμβλημα είναι υιοθετημένο από την Χρυσή Αυγή στα ναζιστικά της εγχειρίδια.

xa ss symvola

– Αυτούς έφεραν οι οικοδεσπότες του Ζελένσκι να μιλήσουν στην ελληνική βουλή. Αυτούς χειροκρότησαν.

Πηγή: imerodromos.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…