Μπογιόπουλος: H κυβέρνηση Μητσοτάκη αποθεώνει τους εγκληματίες

Με μια αιχμηρή ανάρτηση του ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολιάζει την ανακοίνωση ντροπής του ελληνικού ΥΠΕΞ, πως αναγνωρίζει το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα»! 

Την ώρα που το  Ισραήλ θερίζει αμάχους Παλαιστινίους, η ελληνική κυβέρνηση με ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών, πήρε ανοιχτά θέση υπέρ στο νέο αιματοκύλισμα του λαού της Παλαιστίνης. Η ανακοίνωση αυτή έφερε την αντίδραση του Νίκου Μπογιόπουλου όπου σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό αναφέρει  (βάζοντας και παραπομπές από άρθρα του στον imerodromo) χαρακτηριστικά ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποθεώνει τους εγκληματίες. Η ανάρτηση συνοδεύεται στο  τέλος με τα λόγια του νομπελίστα ποιητή Γιώργου Σεφέρη

«...η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στη σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις, είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε και υπάρχουν άγνωστοι, πολλοί που δεν ξέρουν, αλλά που αξίζουν...». 

Η ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για “νόμιμη αυτοάμυνα” του Ισραήλ (https://www.imerodromos.gr/kyvernisi-mitsotaki-vafei-ta…/) κι ο υπουργός Γεωργιάδης, αυτός που διαφήμιζε τα αντισημιτικά εμέσματα του ναζιστή Πλεύρη, τώρα αποθεώνει τους εγκληματίες (https://imerodromos.gr/o-apokroystikos-chamaileontismos…/). Ο Σεφέρης σε άλλους χρόνους το περιέγραφε έτσι: