Newsroom

Newsroom

Μπογιόπουλος: «Ε, ρε, αριστεία!»

Με ανάρτηση του συνοδευόμενη από  τις περιβόητες αφίσες  από τα πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  θέλησε να πικάρει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την στοχοποίηση του Μιθριδάτη 

summer party dap ndfk

Ο Μιθριδάτης που  τράνταξε τα νερά… στο Μαξίμου κυρίως , όταν κυκλοφόρησε ένα σχεδόν 13λεπτο τραγούδι με τίτλο «Για να μην τα χρωστάω», στο οποίο κάνει μια συνολική, χειμαρρώδη και κατεδαφιστική, κριτική αποτίμηση για τη σημερινή κατάσταση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπήκε όπως ήταν φυσικό στο στόχαστρο του επιτελείου του πρωθυπουργού, καθώς φοβούνται μήπως η επιτυχία του τραγουδιού και η αποδοχή του αποτελέσει πρότυπο πάνω στο οποίο θα κινηθούν κι άλλοι καλλιτέχνες, ειδικά αυτοί που έχουν παρεμβατικότητα στους νέους ψηφοφόρους.

Για αυτό και έπεσαν με τα μούτρα να του κόψουν την φόρα. Τα social media πήραν φωτιά καθώς στο Youtube το τραγούδι ξεπέρασε το 1.000.000 προβολές σε 4 ημέρες και έχει ακόμη ανοδική πορεία, αλλά δεν είναι στις τάσεις της πλατφόρμας, οδήγησε πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για δάχτυλο… από την  «ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου. Φωτά… όμως πήρε και ο Νίκος Μπογιόπουλος ο οποίος σχολίασε την αντίδραση και τον πανικό της κυβέρνησης. 

Ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση του σχολίασε καυστικά την προσπάθεια να φιμωθεί το τραγούδι μέσω του youtube 

«Φίλες και φίλοι, οι κατηγορίες κατά του Μιθριδάτη και του τραγουδιού του (αξιοθρήνητο έτσι κι αλλιώς μια κυβέρνηση να…αντιπολιτεύεται έναν καλλιτέχνη) και οι επιθέσεις εναντίον του για “χαμηλό επίπεδο”, για “λαϊκισμό” και “υποκουλτούρα”, εκτοξεύονται από αυτούς. Ε, ρε, αριστεία!»

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…