Μπογδάνος σε αναζήτηση νέας εκλογικής πελατείας…Παρευρέθη στο μνημόσυνο Κατσίφα (video)

Στον αγώνα της αλίευσης νέας εκλογικής πελατείας επιδόθηκε τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της ΝΔ. Παράλληλα επικύρωσε για ακόμα μια φόρα την ακροδεξιά και εθνικιστική στροφή του ιδίου και της παράταξης του

μπογδανος 1

Δεν χάνει ευκαιρία πλέον ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να αναπληρώσει το κενό που άφησε η Χρυσή Αυγή…

Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε το το μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες της Βόρειας Ηπείρου. Προφανώς ο βουλευτής της ΝΔ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το γεγονός, προσπαθώντας για πολλοστή φορά να «πουλήσει» πατριωτισμό, μισαλλοδοξία και εθνικοφροσύνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 39:05 λεπτό:

Μάλιστα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο Μπογδάνος δεν ξέχασε να αναρτήσει και δύο tweet προς επικύρωση της σοβινιστικής και αντικομουνιστικής μετάλλαξης που ο ίδιος έχει διαλέξει.

«Είχα χθες την τιμή να εκπροσωπήσω την πατρίδα και την παράταξη στην εορτή της Εθνικής Μειονότητας, αφού ένωσα την προσευχή μου με τους εδώ αδελφούς για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Απερίγραπτη συγκίνηση! Εδώ ο Ακάθιστος από τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου», αναφέρει φανερά συγκινημένος όπως λέει και ο ίδιος στην πρώτη ανάρτησή του.

Ενώ στη δεύτερη δεν παραλείπει να δώσει και το αντικομουνιστικό του στίγμα. Φαίνεται θέλει απεγνωσμένα την ψήφο των ακροδεξιών ψεκασμένων.

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

samos

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο εγκέλαδος, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί,…