Newsroom

Newsroom

Μπογδάνος: «Αν πέσει το αεροπλάνο μένουμε χωρίς Δεξιά» (εικόνα)

Γιατί βρε Κωνσταντίνε μας βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό;

75625313 10162575580540397 9201234744619040768 n

Δύσκολα μας βάζει ο βουλευτής της ΝΔ Γιατί βρε Κωνσταντίνε μας βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό; με την τελευταία του ανάρτηση πριν μπει στο αεροπλάνο για Καβάλα, μαζί με άλλα στελέχη της… «φιλελεύθερης» παράταξης.

Με δυο ωραίες(;) σέλφι λοιπόν και ένα πολύ σύντομο σχόλιο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με έντεχνο τρόπο (πώς αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε;), βάζει στο μυαλό φίλων και αντιπάλων, σκέψεις που κανένας άνθρωπος δε θα έπρεπε να κάνει για κάποιον άλλο.

«Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά!», είναι το σχόλιο με το οποίο συνοδεύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις φωτογραφίες του ίδιου με στελέχη της ΝΔ όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Φωτογραφίες με την ακροδεξιά φράξια δηλαδή της ΝΔ που σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση σπέρνει δηλητήριο και χαϊδεύει τα αντιδραστικά ένστικτα που έχει μια μερίδα της κοινωνίας, με αποκορύφωμα τη χθεσινή αναφορά του ίδιου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην ανάγκη να στείλουμε τους μετανάστες σε ξερονήσια – «Αλκατράζ».

Πάντως πέρα από τις «πλάκες» του Κ. Μπογδάνου, επειδή τα αεροπλάνα που πέφτουν δεν είναι καθόλου αστεία, να ευχηθούμε με το καλό να πάνε, με το καλό να γυρίσουν και με το καλό οι μισαλλόδοξες ιδέες τους να ηττηθούν μια και καλή στο πεδίο της πολιτικής/ιδεολογικής σύγκρουσης και μόνο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…