Μπογδάνος: Ο Μητσοτάκης έκανε τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του

Βαθειά υπόκλιση στον μεγάλο στρατηγό Κυριάκο

NewsRoom 21/01/2021 | 14:30

«Δεν υποχωρούμε εκατοστό, δεν παραχωρούμε εκατοστό, καθιστούμε σαφές ότι η Ελλάδα δεν παίζει, ούτε αστειεύεται», δήλωσε γεμάτος στόμφο από το βήμα της Βουλής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά στο Ιόνιο.

Ο βουλευτής της ΝΔ από χθες βρίσκεται σε σοβινιστικό ντελίριο και όπου βρεθεί και σταθεί φαντασιώνεται επικές νίκες εναντίον του ορκισμένου αντίπαλου Ταγίπ Ερντογάν. Σαν άλλος Δον Κιχώτης και φρουρός των δήθεν εθνικών συμφερόντων οραματίζεται τον στρατηγό Κυριάκο Μητσοτάκη να ταπεινώνει τον Τούρκο Πρόεδρο.

«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του», δήλωσε ο Μπογδάνος μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra και συνεχίζοντας τη μπουρδολογία τόνισε ότι «αν πέσει ο Ερντογάν αυτά τα χρόνια, από τον Μητσοτάκη θα πέσει».

Τα ειρωνικά χαμόγελα που εμφανίστηκαν στο στούντιο της εκπομπής δεν τον πτόησαν, αντιθέτως ο κυβερνητικός βουλευτής ανέφερε πως την ίδια πεποίθηση μοιράζονται και άλλοι. «Το πιστεύω ακράδαντα και δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει», σημείωσε.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Κ. Μπογδάνος από το βήμα της βουλής εγκωμίαζε τον μεγάλο στρατάρχη για τα καλά που προσφέρει στο έθνος και στη χώρα.

«Μετά λοιπόν από την επώδυνη κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, μετά από μια μακρά περίοδο ενδοσκόπησης, η Ελλάδα μέρα με τη μέρα, αποδεικνύει στην πράξη ότι εισέρχεται σε μια νέα φάση δυναμικής εξωστρέφειας.

Και αυτό δεν οφείλεται σε καμία νομοτέλεια, σε καμία άμπωτη και πλημμυρίδα της ιστορίας, αλλά στις συγκεκριμένες επιλογές, αποφάσεις και ενέργειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη», ανέφερε για τον πρωθυπουργό ο βουλευτής.