Μπογδάνος – Καλλιάνος: Από τη 17χρονη στα νήπια και κανείς στη ΝΔ δεν ενοχλείται

Η αθλιότητα Μπογδάνου με το retweet σε ιστοσελίδα που στοχοποίησε ανήλικα παιδιά, δεν φαίνεται να απασχολεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Είχε προηγηθεί, η σεξιστική ανάρτηση Καλλιάνου, που επίσης έμεινε ατιμώρητος.

4871389 0 1

Όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, “δίκασε” στο twitter τη 17χρονη στην υπόθεση Σεμέδο, κάνοντας λόγο για “φιλήδονη κοπέλα” που κάνει ό,τι κάνει για τα φράγκα, το κόμμα του είδε “λάθος” αλλά όχι αιτία διαγραφής. 

Ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί μια τέτοια ανάρτηση, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις στο κεντρώο κατά τα λοιπά ρόστερ σου τα “άνθη” της ακροδεξιάς.

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έκανε retweet σε ιστοσελίδα (που όπως ισχυρίζεται δεν του ανήκει), η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα ανήλικων παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγείο. 

Το δημοσίευμα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στον αριθμό των παιδιών μεταναστών, στα ελληνικά σχολεία. Με τι σκοπο άραγε;

 

Έκανε λόγο για “κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει η πρωτεύουσα” και συνέχιζε σημειωνόντας ότι “προβληματίζει ιδιαίτερα μάλιστα το γεγονός ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά απο τα πραγματικά της προβλήματα”.

Η ιστοσελίδα μετά την κατακραυγή αναφέρθηκε σε “λάθος”, ενώ ο βουλευτής έγραψε τα εξής στο twitter:

“Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού”.

Ας παραβλέψουμε το γελοίον της υπόθεσης και τις γελοίες δικαιολογίες τύπου “μου έφαγε ο σκύλος την εργασία”, “δεν ήξερα” κλπ.

Ας παραβλέψουμε την αστεία στόχευση του δημοσιεύματος για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχουν κινητοποιηθεί για αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα – ότι παιδάκια μεταναστών πάνε σχολείο- σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που είναι… “εξαίρεση”.

Το ερώτημα ειναι πια σαφές.

Ο Μπογδάνος αυτός είναι. Δεν θα σταματήσει πουθενά. Τανκς στην ΕΡΤ θα του λέει ο εν δυνάμει ψηφοφόρος; “Το ‘χουμε” θα απαντάει.

Θα στοχοποιεί παιδάκια το δημοσίευμα. Retweet θα κάνει.

Θα ενοχλεί ο διασώστης το ακροδεξιό κοινό. Θα κάνει “τα δέοντα” ως εθνικός μας… άνθρωπος που πράττει τα δέοντα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θέλει να λέγεται μετριοπαθής, δεν ενοχλείται από αυτού του είδους τις συμπεριφορές;

Ακόμα και αν όλα μετριούνται σε ψηφαλάκια, αυτό πού σταματάει; Πού σταματάει ο τρόμος των λογικών εντός του κόμματος απέναντι στην παλαβή ακροδεξιά;

Ποιος είναι ο πάτος του βαρελιού; Είναι η στοχοποίηση ανήλικων παιδιών ή να περιμένουμε κάτι χειρότερο εφόσον κανείς δεν ενοχλείται;

Και αν τέλος η ηγεσία του κόμματος, νιώθει περήφανη για τέτοιους βουλευτές, οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες στην πλειοψηφία τους, συμφωνούν;

Πηγή: News247

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Φήμες και θεωρίες πολιορκούν το Παλάτι: «Πέθαναν» τον Κάρολο, σωσίας η Μίντλετον – Το χρονικό του…παραλόγου

AP23186564078814

Φήμες και θεωρίες πολιορκούν το Παλάτι: «Πέθαναν» τον Κάρολο, σωσίας η Μίντλετον – Το χρονικό του…παραλόγου

Όργιο φημολογίας και θεωριών συνωμοσίας επικρατεί για το τι συμβαίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα…

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έδιωξε από το κέντρο υγείας Βάρδας τον επίορκο γιατρό που χρηματιζόταν από φαρμακευτικές εταιρείες

5848271

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έδιωξε από το κέντρο υγείας Βάρδας τον επίορκο γιατρό που χρηματιζόταν από φαρμακευτικές εταιρείες

Την αναστολή των καθηκόντων του επίορκου γιατρού αποφάσισε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης μετά…

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

Απόδημος

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», ανέφερε ο Δημήτρης Σαββίδης στο βίντεο…

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…