Μπογδάνος, και όχι μόνο, ΓΤΠ

Ο βλάκας “από το πρωί φαίνεται”. Ο ακροδεξιός βλάκας και να θέλει δεν μπορεί να κρυφτεί όλο το 24ωρο...

ek bogfdd

“Ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε σήμερα την στάση πολλών αριστερών που σήμερα δεν έκαναν αναφορά στο νέο κόμμα του πρώην βουλευτή και υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη, χαρακτηρίζοντάς το ως «νεοναζιστικό», «φασιστικό», «ρατσιστικό» κλπ αλλά στεκόμενοι μόνο στο αστείο του όνομα.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Καμία σχεδόν χρήση λέξεων όπως «νεοναζιστικό», «φασιστικό», «ρατσιστικό» κλπ από το αριστερό timeline σήμερα.  Για τους συντρόφους του «τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», που βλέπουν στον νοικοκυραίο μπακάλη τον Γκέρινγκ, το νέο κόμμα έχει απλά αστείο όνομα.  Θλιβερή συνέργεια.

Ο βλάκας “από το πρωί φαίνεται”. Ο ακροδεξιός βλάκας και να θέλει δεν μπορεί να κρυφτεί όλο το 24ωρο!!! 

Σε παλιότερη ανάρτησή του ο ΓΤΠ Μογδάνος έγραφε για την επιτροπή εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821: 

…..Πολλοί Έλληνες κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της επιτροπής, γιατί δεν εντάσσει περισσότερα στοιχεία από την κοινή μας παράδοση. Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό  

Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον συνυποψήφιό του στις εκλογικές λίστες της ΝΔ, Πέτρο Τατσόπουλο με ανάρτηση στο fb:

Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος. Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα. Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο.

Απορίας άξιο. Γιατί οι προστατευόμενοι του Άδωνι μαλώνουν στον ίδιο “αχυρώνα”; Γιατί σφάζονται δημοσίως τα παλικάρια ωρέ; Μα διότι τόση ακροδεξιά βλακεία δεν την αντέχει ούτε ο Τατσόπουλος, κι ας πιστεύει ότι ο ίδιος  ΔΕΝ “απευθύνεται σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου”. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα παλικάρια ΓΤΠ όταν “σφάζονται” μεταξύ τους δεν …πονάνε!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…