Μπογδάνος για Χρ. Παππά: Μας ξέφυγε ένας χρυσαυγίτης και το έχετε κάνει θέμα

Τώρα πανηγυρίζουν και επειδή δεν τους ξέφυγαν περισσότεροι χρυσαυγίτες

EK Mpogdanos

Συνεπής στο δόγμα της πρόκλησης παρέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνστνατνίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχε με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό, απευθυνόμενος σε β’ πληθυντικό στον δημοσιογράφο, υπονοόντας ασεβώς ότι εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε αγανακτισμένος με την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον υπ. ΠροΠο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την απαράδεκτη διαφυγή του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, μετά την ιστορική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα, όταν ο Φοίβος Κλαυδιανός εγκάλεσε τον κυβερνητικό βουλευτή για το γεγονός ότι η αστυνομία χθες συνέλαβε δύο δικηγόρους της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής (τον Θανάση Καμπαγιάννη και τον Κώστα Παπαδάκη), την ίδια ώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος ο υπαρχηγός της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, παρά το γεγονός ότι παρακολουθούνταν στενά από τις αρχές, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε στην εξής, πρωτοφανούς κυνισμού, δήλωση, επαναλαμβάνοντας τη γνωστή επιχειρηματολογία περί καθυστέρησης της δίκης:

«Έξι χρόνια τους είχατε όλους έξω. Εμάς ένας μας ξέφυγε και το έχετε κάνει θέμα».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το επιχείρημα περί καθυστέρησης της δίκης ήταν ένα από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα των συνηγόρων υπεράσπισης των χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της απόφασης για τους καταδικασθέντες.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 2:16:00 του βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Τους έχουν ξεφύγει… τρεις

Πάντως ακόμα και σε αυτή την κυνική του δήλωση, ο κ. Μπογδάνος συνεχίζει να ψεύδεται, ή τουλάχιστον να μη μετράει σωστά τους… «απόντες» χρυσαυγίτες. Αφού εκτός από τον Χρήστο Παππά, καταζητούνται επίσης οι Σωτήρης Δεβελέκος και Άκης Θεοδώρου, αμφότεροι πρώην στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και οι οποίοι κατηγορούνται πλέον για πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Φαβέλα».

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν για να απολογηθούν. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησε μάλιστα τον Δεβελέκο σε τρεις διαφορετικές διευθύνσεις που είχε κατά καιρούς δηλώσει, χωρίς αποτέλεσμα, πράγμα που βεβαιώνει ότι κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη. Έτσι, στις 21 Οκτωβρίου 2020, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης των δύο κατηγορουμένων.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…