Μπογδάνος, δηλαδή “κατάντια”…

Αφορμή τούτη φορά ήταν η δολοφονία της κοπέλας στην Φολέγανδρο.

5234530

Και τι είδε ο κύριος βουλευτής στη νέα αυτή γυναικοκτονία; Μήπως είδε πόνο; Οργή; Ντροπή; Μήπως έσπευσε να εκφράσει λύπη; Σοκ; Οχι. 

Ο συγκεκριμένος αυτό που ανακάλυψε ήταν η ευκαιρία να εργαλειοποιήσει πολιτικά ένα έγκλημα… Δείτε τί έγραψε: 

«Υποτονικές οι αντιδράσεις των συντρόφων για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο και με φειδώ η χρήση της λέξης “γυναικοκτονία” στο αριστερό timeline. Έτσι πάει. Αν ο δολοφόνος είναι αναρχικός αλληλέγγυος, πολλώ μάλλον μουσουλμάνος ή μετανάστης, δεν συντρέχουν πατριαρχίες και τα συναφή», ήταν η σχετική τοποθέτησή του.

 

Αυτά – για να έχετε υπόψη σας – τα λέει ένας τύπος που είναι στην ίδια κυβέρνηση με υπουργούς που τους “εξαπάτησε” ο Λιγνάδης. Τα λέει ένας τύπος που είναι στην ίδια κυβέρνηση με υπουργούς που λένε ότι η Αστυνομία τα έκανε όλα καλά όσον αφορά τη φρικτή υπόθεση που ξεδιπλώθηκε με την ιστορία της κοπέλας από την Ηλιούπολη…

Δεν ξέρουμε, φυσικά, που έμαθε ο Μπογδάνος τα… πολιτικά φρονήματα του δράστη. Ισως τον μπέρδεψε με κανέναν που πέρναγε από το άγαλμα του Τρούμαν όπου ο Μπογδάνος φυλάει καραούλι για να μαθαίνει τα στοιχεία των εποχούμενων.

Εκείνο που ξέρουμε είναι πως ό,τι δεν είδε ο Μπογδάνος, την καταγγελία της γυναικοκτονίας, δηλαδή, την είδε όλο το τουίτερ όπου ο όρος δέσποζε στα δημοφιλέστερα θέματά του. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα αποτέλεσε θέμα πολιτικής παρέμβασης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκείνο που ξέρουμε είναι ο Τύπος, τα σάιτ, εμείς εδώ στον Ημεροδρόμο τοποθετηθήκαμε με έμφαση και για μια ακόμα – δυστυχώς – φορά για αυτό το εγκληματικό απόβλητο της πατριαρχίας στο πλαίσιο του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος της εκμετάλλευσης και της ανισότητας που υπηρετούν πολιτικά οι Μπογδάνοι. 

Κι αυτό που επίσης ξέρουμε είναι ότι για μια ακόμα φορά η “κατάντια” βρήκε το συνώνυμό της: Μπογδάνος.   

Πηγή: Imerodromos

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…