«Μπλόκο» σε κυβερνητικούς παράγοντες στην Κάρυστο - Πήγαιναν σε εγκαίνια Αιολικής Βιομηχανίας

Κάτοικοι της Καρύστου έκλεισαν το δρόμο στην κυβερνητική πομπή που κατευθυνόταν σε ε εγκαίνια των εγκαταστάσεων Αιολικής Βιομηχανίας

NewsRoom 15/10/2019 | 13:58

Η πομπή με τους κυβερνητικούς παράγοντες που κατευθυνόταν "αυθορμήτως" στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της Αιολικής Βιομηχανίας εταιρίας ENEL βρέθηκε αντιμέτωπη με μπλόκο των κατοίκων της Καρύστου.

Να νιώσουν τι εστί οδικό δίκτυο με λακκούβες

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αιολικό πάρκο και με πανό είχαν μπλοκάρει τον κεντρικό δρόμο αναγκάζοντας έτσι τα πούλμαν με τους κυβερνητικούς καλεσμένους των εγκαινίων να πάνε στον προορισμό τους από το χαλασμένο οδικό δίκτυο. 

"Για να νιώσουν τι εστί οδικό δίκτυο με τις λακκούβες του και όλα τα σχετικά", όπως έγραψαν σε ανάρτησή τους στο facebook.

Τα πούλμαν με τους καλεσμένους των εγκαινίων αναγκάστηκαν να πάρουν περιφερειακό δρόμο από το βουνό για να φτάσουν στον προορισμό τους

Η ιταλική εταιρεία ENEL λειτουργεί ήδη δύο πάρκα ισχύος 7,5 και 9 MWστην Κάρυστο, ενώ συνολικά στη χώρα διαθέτει έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολικά, φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά) ισχύος 308MW (σύμφωνα με το energypress)

 

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

Πηγή: documentonews.gr