Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την επίσημη επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στα σαλόνια του WRC

Έχει ήδη ξεκινήσει η  αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις και ταυτόχρονα την επιστροφή της χώρας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι. 

EKO AR TEST 02

Μόλις 3 μέρες πριν όλα τα βλέμματα του πλανήτη θα έχουν επίκεντρο την Ελλάδα για την εκκίνηση του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις και την επιστροφή του στο WRC. Άπαντες, ομάδες, πληρώματα, φίλαθλοι, περιμένουν με αγωνία να γευτούν λίγο από την ”ακροπολική σκόνη ” , αρχής γενομένης πρώτα από την υπερειδική που θα λάβει χώρα στην καρδιά της Αθήνας την Πέμπτη. Η συνέχεια θα δωθεί στις  διαδρομές της Κορινθίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας. Μάλιστα  λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αρκετά από τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα πραγματοποίησαν δοκιμές σε διαδρομές της Κορινθίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, με στόχο την προσαρμογή τους στις συνθήκες που θα συναντήσουν στα ελληνικά βουνά.

Ως επί το πλείστον, οι περισσότερες ομάδες εστίασαν στη διαχείριση και στη φθορά των ελαστικών, καθώς αναμένεται πως θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον αγώνα, όπως και στη ρύθμιση των αναρτήσεων, που παραδοσιακά ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα στα ελληνικά χώματα.
Πονοκέφαλο ωστόσο φαίνεται πως προκαλούν οι καιρικές συνθήκες, καθώς μετά από πολλά χρόνια, τα προγνωστικά δείχνουν πως οι θερμοκρασίες δε θα είναι τόσο υψηλές όσο ενδεχομένως υπολόγιζαν όλοι, την ίδια ώρα που το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στις περιοχές από όπου περνάει ο αγώνας το Σάββατο και την Κυριακή (11-12 Σεπτεμβρίου) σημειώνονται ελαφρές βροχοπτώσεις.

Όσον αφορά τις επίσημες αναγνωρίσεις, σήμερα, τα πληρώματα πέρασαν από τις ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι, Λουτράκι, Θήβα και Ελάτεια, ενώ για την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αναγνώριση των ε.δ. Παύλιανη, Γραβιά, Βωξίτες και Ελευθεροχώρι.

 

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Καρυστιανού 1

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento στους ισχυρισµούς της εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, η…