Μπέζος για Σεφερλή: Οι παραστάσεις του είναι σαν το φτηνό φαγητό

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τους «δύο κόσμους» που χωρίζουν τον ίδιο και τον Μάρκο Σεφερλή

mpezos

Για τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Η συζήτηση έφτασε στον Μάρκο Σεφερλή όταν ο γνωστός ηθοποιός άφησε να εννοηθεί πως το κοινό μπορεί κάποιες φορές να επιλέγει ένα πιο ανάλαφρο είδος θεάτρου και άλλες ένα πιο ποιοτικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο ίδιος ο θεατής μπορεί να έρθει σε μια δική μου παράσταση και σε μια του Σεφερλή. Με την ίδια λογική που θα πάμε τη μια να φάμε φτηνό και γρήγορο φαγητό και την άλλη σε ένα καλό εστιατόριο».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά μίλησε για το περιεχόμενο των παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή και της φιλοσοφίας τους, λέγοντας: «Δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Σεφερλής, αλλά δεν ξεγελά κανέναν. Κάνει πράγματα σαν παιδική χαρά, σαν λούνα παρκ. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό. Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται, είναι μια λογική αυτή, τσιρκολάνικη».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…