Newsroom

Newsroom

Μπεργκ: Είναι καταπληκτικός ο Πέτριτς

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην “Πράσινη” για τον Μλάντεν Πέτριτς, που εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού,…

petric

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην “Πράσινη” για τον Μλάντεν Πέτριτς, που εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ, που γνωρίζει τον Κροάτη στράικερ από την εποχή που αγωνίζονταν μαζί στο Αμβούργο.

“Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Έχει φανταστικό αριστερό πόδι και είναι επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν τελικά έρθει θα μας βοηθήσει πολύ”, δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός για τον Πέτριτς.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή κακή εμφάνιση και ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, ο Μπεργκ ανέφερε: “Πολύ κακό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και είναι πολύ απλό, δεν χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Δεν αξίζαμε τους πόντους. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είμαι ικανοποιημένος, όπως κανείς στον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Άλλωστε, ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς”.