Μπέος για τον αγώνα Άρης - Βόλος: «Πέταγαν κροτίδες σε παιδιά 7 ετών» (Video)

«Πέταγαν κροτίδες σε παιδιά επτά ετών από τα κάγκελα. Είναι απαράδεκτο. Να αποχωρήσουν επιτέλους αυτοί οι αλήτες από τα γήπεδα και να υπάρχουν μόνο οικογένειες.

NewsRoom 07/11/2021 | 18:42

Ο ηγέτης της ομάδας του Βόλου Αχιλ. Μπέος λίγο μετά τη διακοπή του αγώνα Βόλος – Άρης λόγω της εισβολής οπαδών του Άρη, είπε τα εξής: 

«Πέταγαν κροτίδες σε παιδιά επτά ετών από τα κάγκελα. Είναι απαράδεκτο. Να αποχωρήσουν επιτέλους αυτοί οι αλήτες από τα γήπεδα και να υπάρχουν μόνο οικογένειες.

Καλώ τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη και την διοργανώτρια αρχή, όλοι μαζί, να αλλάξουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Μάλιστα, η Θεσσαλική ΠΑΕ προχώρησε σε νέα (τρίτη συνολικά) ανακοίνωση, στην οποία ζητάει να διακοπεί εντελώς ο αγώνας:

Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Άρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν». 

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια

Η ανακοίνωση του Βόλου

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».

Λίγο αργότερα, ο Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία, αναφέρει τα εξής: 

«Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους! Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!».