Newsroom

Newsroom

Οπαδικό ρεσιτάλ από τον Μπέο: Απείλησε πολίτες πως θα τους κάνει «μαύρους στο ξύλο» (video)

Απειλές και ύβρεις από το δήμαρχο εις βάρος μελών της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

4990992

Καλωσήρθατε στον Βόλο του Αχ. Μπέου… Ο δήμαρχος Βόλου δεν ξέχασε το πέρασμα του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και είπε να  κάνει λίγο ποδοσφαιρική κερκίδα την παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG). 

Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης, θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, βρήκαν μπροστά τους άτομα που τους εμπόδισαν. Στη συνέχεια ωστόσο μπήκαν κανονικά, αλλά ακολούθησε ένταση με τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ τους απαγόρευσε να απευθύνουν κάθε ερώτηση προς τους υποψήφιους επενδυτές και τους «στόλισε» με διάφορα επίθετα και υβρεολόγια

 

Ο δήμαρχος του Βόλου μάλιστα καταγράφεται στο επόμενο βίντεο να τους απειλεί ότι θα τους κάνει μαύρους στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία. «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε…. δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς οι κοπρίτες»

 

 

 

 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…