Newsroom

Newsroom

Μπασκετμπολίστας έφυγε στο ημίχρονο του αγώνα επειδή είχε σκοπιά

Στο ημίχρονο αγώνα μπάσκετ έπρεπε να φύγει ένας μπασκετμπολίστας καθώς είχε... σκοπιά!

588f63ed1dc52447568b47cc

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος Μιχάλης Μύθιλλος, αναγκάστηκε να φύγει στο ημίχρονο του αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Κεραυνό διότι έπρεπε να επιστρέψει στη μονάδα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος point guard, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου, είχε λάβει υπηρεσιακό σημείωμα από τη μονάδα του, βάσει του οποίου έπρεπε να επιστρέψει στο στρατόπεδο στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου, καθώς έπρεπε να φυλάξει σκοπιά.

Ωστόσο, ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Κεραυνό -για την πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος μπάσκετ- ήταν προγραμματισμένος για τις 7:00 μ.μ., με αποτέλεσμα ο νεαρός παίκτης να χάσει το δεύτερο ημίχρονο.

Το γεγονός σχολίασε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Κουστένης, ο οποίος έκανε λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεδομένου ότι ο αθλητής του θεωρείται επίλεκτος, έχοντας φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Δεν μπορεί ένας παίκτης που είναι επίλεκτος να μην έχει δικαίωμα να παίξει στην ομάδα του», είπε.

Για την ιστορία, ο Κεραυνός επικράτησε με 70-64 του ΑΠΟΕΛ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…