Μπάσκετ: Παρουσία Αντετοκούνμπο ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Άρη

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 84-54 τον Άρη στο ΣΕΦ κι έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών των play offs της Α1 μπάσκετ, εννέα ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του final 4 της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

5913609d1dc524c5248b45e8

Το ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρακολούθησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον αδελφό του Κώστα. Ο σταρ του Μιλγουόκι αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ δε σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε από νωρίς το προβάδισμα και μετά την πρώτη περίοδο άρχιζε σιγά-σιγά να «χτίζει» και διψήφια διαφορά, η οποία «εκτοξεύθηκε» στο δεύτερο μέρος.

Η επικράτηση των «ερυθρόλευκων» σε όλα τα επίπεδα ήταν πλήρης στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα και με σωστές επιθετικές επιλογές ξέφυγαν πάνω από 30 πόντους (82-49).

Οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν στο πρώτο 10λεπτο (όταν και μείωσαν σε 17-21), αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ και «παραδόθηκαν άνευ όρων».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το ερχόμενο Σάββατο στο «Αλεξάνδρειο» (17:00), όπου ο Άρης θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά και οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν «αγκαλιά» με την πρόκρισή τους στους τελικούς της Α1.

«Πάγωσαν» οι παρευρισκόμενοι στο ΣΕΦ με τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έπεσε στο παρκέ μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στην καρωτίδα από αντίπαλό του. Τελικά σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στ΄ αποδυτήρια, ενώ δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης (έπαιξε μόλις δυόμιση λεπτά στην πρώτη περίοδο).


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…