Μπάσκετ: Λιποθυμικό επεισόδιο ο Γέλοβατς, που νοσηλεύεται

Συμπαίκτης του τον μετέφερε αναίσθητο στα χέρια του στο ασθενοφόρο, ενώ ο Γέλοβατς έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

NewsRoom 14/11/2021 | 23:15

Σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς, στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Ο Σέρβος αθλητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση. Η ανησυχία για την υγεία του είναι έκδηλη.

Ο 32χρονος Γέλοβατς, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε, ενώ ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Συμπαίκτης του τον μετέφερε αναίσθητο στα χέρια του στο ασθενοφόρο, ενώ ο Γέλοβατς έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ μιλάει για «σοβαρό πρόβλημα υγείας» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και ζητάει σεβασμό προς τον μπασκετμπολίστα στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Γύρω στις 11 μ.μ. μεταδόθηκε η πληροφορία για εγκεφαλικό επεισόδιο, χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνεται.

Το ακριβές περιεχόμενό της είναι το παρακάτω:

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο».\

Πηγή: documentonews.gr