Μπαράζ συνεντεύξεων Τσίπρα – Μητσοτάκη 

Καθόλου τυχαία δε μοιάζει η σχεδόν ταυτόχρονη εμφάνιση των δυο πολιτικών αρχηγών στα κεντρικά δελτία των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και ΣΚΑΙ.

5119401

Με μόλις μια ημέρα διαφορά θα καλεστούν να δώσουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού συζητείται ήδη η ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας τις ερχόμενες ημέρες, καθώς τα κρούσματα παρουσιάζουν αυξητική πορεία.

Το νέο σκληρότερο lockdown, αναμένεται να εξοντώσει ακόμη περισσότερο τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ήδη πληγεί οικονομικά όλη την προηγούμενη χρονιά, ενώ το ΕΣΥ θα είναι σχεδόν αδύνατον να αντέξει ένα μεγάλο τρίτο κύμα αυξημένων κρουσμάτων και νοσηλειών.  

Για σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.  

 

 

Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προγραμματιστεί να παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά. 

 

 

 

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους