Newsroom

Newsroom

Μπαράζ ποινικών διώξεων για παρενόχληση ανηλίκων για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

 Νέες δικαστικές εξελίξεις για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος ήδη «μετρά» μια καταδίκη για αποπλάνηση ανηλίκου.

record e drums 960x600 1

Αντιμέτωπος με νέες κακουργηματικές διώξεις έρχεται ο  πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, καθώς η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Σημειώνεται ότι ο ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, όταν αυτό ήταν 6 έως 8 ετών και πλέον αντιμετωπίζει και νέες κατηγορίες που αφορούν συνολικά πέντε κοπέλες τις οποίες, βάσει της δίωξης, κακοποίησε σεξουαλικά το διάστημα 2007 – 2013. Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται την περίοδο 2007-2013 στο σπίτι του όπου καλούσε τα ανήλικα κορίτσια αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε τα καλοκαίρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ένα κάμπινγκ ο ντράμερ είχε διωχθεί λόγω καταγγελιών που είχαν γίνει εις βάρος του. Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίησή τους όταν ήταν ανήλικες έκαναν και 3 ακόμη γυναίκες, ωστόσο, για αυτές τις περιπτώσεις, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία φέρεται να τελέστηκαν τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005.

Ο μουσικός την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Απριλίου θα βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 6χρονου κοριτσιού από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί 12ετής κάθειρξη με 3ετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε ασκήσει έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…