Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Μην μου λέτε για τον Πατούλη - Εγώ ψήφισα Σγουρό»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «άδειασε» και αυτός με τη σειρά του τον Γιώργο Πατούλη, επιδεικνύοντας τη πλήρη απαξίωση του προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

NewsRoom 27/01/2022 | 13:41

Συνεχίζεται σε αμείωτη ένταση η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και του Γιώργου Πατούλη στο φόντο της κοινωνικής κατακραυγής εξαιτίας της κυβερνητικής αποτυχίας να καταφέρει να διαχειριστεί την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Το πρωί ο Γιώργος Πατούλης εξαπέλυσε πυρά κατά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι: «Ο πρωθυπουργός ωραιοποίησε την κατάσταση, με την έννοια πως και άλλοι φταίνε» και συνέχισε λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός έδωσε μία διάσταση, έδωσε μία συγγνώμη αλλά από την άλλη πλευρά από τους κρίκους από την αλυσίδα, που είναι η πολιτική προστασία, να ζητήσουν και οι άλλοι κρίκοι συγγνώμη. Ο ΔΕΔΔΗΕ παραδείγματος χάριν».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «άδειασε» και αυτός με τη σειρά του τον Γιώργο Πατούλη, επιδεικνύοντας τη πλήρη απαξίωση προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη. 

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δεν μπορεί το κράτος να δώσει αποζημιώσεις, επειδή από πίσω υπάρχει μια εταιρεία που ευθύνεται για τη λειτουργία το δρόμου. Υπάρχει αυτό το θέμα και θα διερευνηθεί», έλεγε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ όταν ο κ. Γιαννούλης σχολίασε την οκνηρή αντίδραση της Περιφέρειας και του Γιώργου Πατούλη, εκείνος ανταπάντησε «μην μου λέτε εμένα για τον κύριο Πατούλη, δεν τον ψήφισα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος ρωτήθηκε ποιον ψήφισε, για να απαντήσει: «Σγουρό, βέβαια».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σγουρός κατέβαινε ως περιφερειάρχης με το  ΚΙΝΑΛ