Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Εγώ δεν είμαι με τον Φουρθιώτη, είμαι με την Τζούλια» (vid)

Σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει τη θέση του από τα κυβερνητικά στελέχη που επικοινωνούσαν με τον Φουρθιώτη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι είναι με την Τζούλια Αλεξανδράτου 

παπαδημητριου 1

Με έμμεσο τρόπο προσπάθησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να διαχωρίσει τη θέση του από τις επαφές που είχαν σειρά κυβερνητικών στελεχών με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο ίδιος δήλωσε ότι στηρίζει την Τζούλια Αλεξανδράτου, και άρα το θύμα, και όχι τον υπόδικο δημοσιογράφο, ο οποίος πλέον δεν διστάζει να δίνει στη δημοσιότητα τις επαφές που είχε ο ίδιος με τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δεν μπορώ να παρακολουθώ έναν άνθρωπο σαν τον Φουρθιώτη. Εγώ έμαθα πρώτη φορά ότι υπάρχει ένας Φουρθιώτης όταν άκουσα την Τζούλια Αλεξανδράτου να τον κατηγορεί για συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ είμαι με την Τζούλια».

Όπως ήταν λογικό, η παραπάνω δήλωση προκάλεσε την έκπληξη του Άκη Παυλόπουλου, που τον ρώτησε: «Εσείς είστε με; Με την Τζούλια;;;», με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντά: «Ε ναι, με τη γυναίκα αυτή, που από ότι φαίνεται ο Φουρθιώτης φρόντισε να την εκμεταλλευτεί. Από εκεί τον μάθαμε για πρώτη φορά».